Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op dubstep.startpagina.nl

Clubstep 26-5-2012

  • Het Podium

    Clubstep: Nieuw Dubstep feest in Het Podium

    Populaire muziekstijl vanuit Engeland naar Nederland overgewaaid

    Het immens populaire electronische muziekgenre Dubstep, wat rond 2001 in Engeland is ontstaan, is momenteel door het hele land te vinden op diverse feesten. In Hoogeveen is er tot op heden nog geen Dubsteb evenement georganiseerd, maar daar brengt Het Podium verandering in.

    Clubstep

    Op zaterdag 26 mei vindt in Het Podium de eerste editie van Clubstep plaats. Dit feest is een mengeling van Dubstep, gecombineerd met onder andere Electro. Er zullen vier optredens plaats vinden van DJ´s, afgewisseld met live acts met onder andere mc´s en zangeressen. De grote zaal wordt omgetoverd tot een heuse club met een spetterende DJ-Booth uitgebreide lichtshow

    Bronstibock

    Bronstibock werd zomer 2011 genoemd als de act die de crossover maakte tussen dubstep en popmuziek. De single Breathe met zangeres Chagall ging op de radio van vrije keuze naar de playlist, werd 3fm Serious Talent en leverde naast een paar stunts met Rob Stenders een reeks radio en podium optredens op. Het duo werkte onder andere met Aux Raus.

    Kids with Guns

    Menig westernheld laat zijn belagers dansen door hen te ‘trakteren’ op een kogelregen. Kids With Guns is niet vuurgevaarlijk, maar schiet wél met scherp. Het Utrechtse electropopduo vuurt een dansbare mix van vuige electro en catchy zanglijnen af op de dansvloer.

    Snaak Works

    Beter bekend als Jason Koning is deze jonge Meppeler al enige tijd actief bezig met produceren en live optreden. Bij zijn eerste live optreden stond de zaal de hele avond op z´n kop. Imiddels draait hij regelmatig op feesten in de regio. Zijn motto: Snaak Works, KYHARDE DUBSTEP!

    DJ MattiMattic

    MattiMattic komt uit de regio Steenwijk en heeft zich onderhand al flink bewezen als Dubstep DJ. Hij draait al enige tijd op diverse Dubstep feesten in het noorden, onder andere met zijn eigen DJ team. Op Clubstep zal hij solo komen draaien.

    Vanaf 20:30 gaan de deuren open en om 21:00 u start de eerste act. Kaarten kunnen via de website van Het Podium gekocht worden en aan de dagkassa.

    Datum: 26-5-2012

    Zaal open: 20:30 uur

    Aanvang: 21:00 uur

    Locatie: Het Podium, Schutstraat 43 Hoogeveen

    Entree: € 3,50 voorverkoop / € 5,00 dagkassa

    Info en tickets: www.hetpodium.nl

  • Het Podium

    http://www.youtube.com/watch?v=QFnW4awJEdg&feature=youtu.be